Welkom

 

Mijn naam is Caroline van den Ende. Verbinden en mensen begeleiden heeft in mijn leven altijd centraal gestaan. Vele jaren heb ik mensen gecoacht binnen re-integratie-, loopbaan en outplacementvraagstukken. De mens staat bij mij ten alle tijden centraal. In 2022 heb ik de 3 jarige hbo opleiding Voetreflexplus bij Total Health afgerond. In deze opleiding ben ik opgeleid tot therapeut binnen de Chinese-, Natuur- en Energetische geneeskunde. Daarnaast heb ik naast de reflexzones op de voeten en benen ook kennis van de werking van acupressuur van de meridiaanbanen.  Deze opleiding is zo ingericht dat je direct van betekenis kan zijn om de vitaliteit van mensen te verbeteren. Op deze manier heb ik vanaf 2019 al vele mensen mogen ondersteunen in hun gezondheid. Dit geeft mij enorm veel voldoening en ik kijk dan ook met veel vertrouwen uit naar de toekomst. Mijn ervaring als coach zie ik als een hele mooie aanvulling op mijn werk als therapeut binnen de voetreflexologie en acupressuur.

 

De laatste jaren heb ik het holistische aspect in het leven omarmd en zie ik een belangrijk samenspel tussen gezondheid en de wijze hoe we in deze haastige maatschappij ons leven vormgeven. De weg die ik nu aan het bewandelen ben is er één waarin ik mensen wil ondersteunen in hun vitaliteit, maar ook de zingeving en het geluk van het leven wil laten leren (her)ontdekken.

 

Ook ben ik mama van drie ontdekkende jongens. Ik geniet erg van de combinatie van het gezinsleven en mijn diverse werkzaamheden. Hier kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.