Mijn werkwijze

Bedankt voor jouw interesse in mijn praktijk!

Een stap richting een gezonder en vitaler leven vanuit een holistische visie. Alles is immers met elkaar verbonden en de wijsheden van de Chinese en natuurgeneeskunde zijn mijn uitgangspunten. En omdat ik niet geloof in een “quick fix” heb ik behandeltrajecten ontwikkeld van drie maanden die gericht zijn om jou duurzaam verder te helpen.

Voordat je een traject start, adviseer ik om eerst langs te komen voor een kennismakingsbehandeling. Zo leer je mij kennen en kan ik je informeren over mijn werkwijze en mogelijkheden in mijn praktijk. Vanuit daar voel je vanzelf of een traject bij jou past.

Bij het opstarten van een traject, neem ik altijd een anamnese (medische vragenlijst) bij je af. Zo heb ik een totaalplaatje van jou als mens en vanuit daar stel ik een maatwerk behandelplan op omdat ik geloof dat iedereen zijn eigen benadering nodig heeft. Daarna plannen we twee wekelijks een sessie in, in een totale periode van drie maanden.

De ervaring in mijn praktijk leert dat mensen een dusdanige positieve verandering ervaren dat zij de behandelingen voort willen zetten. Wel in een andere frequentie dan zoals in een traject, maar meer als onderhoud. Omdat ik graag zie dat mensen preventief bezig zijn met hun gezondheid, wil ik dit ook zeker stimuleren en daarom heb ik een strippenkaart ontwikkeld waarin een fijne korting is verwerkt.

 

Mijn specialismes liggen op het gebied van;

Burn-out/stress gerelateerde klachten, slaapproblematiek, energetische klachten, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, hoog gevoeligheid, menstruatie- en overgangsklachten, hormonale klachten, zwangerschap (tijdens, rondom de bevalling & bij herstel van de zwangerschap).

 

Belangrijk om altijd aan mij te vermelden voor het starten van een behandeling! 

Als je zwanger bent of een pacemaker draagt.

 

Reacties na behandeling

 

Reacties kunnen voorkomen na een behandeling. Meer transpireren, koud /warm prikkelingen of andere. Wat er gebeurt is prima, het lichaam reageert en zorgt ervoor dat afvalstoffen vrij komen. Reacties kun je verminderen door na een behandeling veel water te drinken.