Alles zit opgeslagen in jouw lichaam

Gepubliceerd op 15 oktober 2022 om 18:04

Alles zit opgeslagen in jouw lichaam. Van kleine ervaringen tot grote. Dit gebeurt van jongs af aan. Als je ouder wordt, loop je steeds meer tegen bepaalde dingen aan die jouw levensgeluk in de weg staan.

Wanneer je bijvoorbeeld een heftige jeugd had en deze niet goed hebt verwerkt, draag je deze ervaring met je mee. Jouw emoties, trauma’s, oud zeer, zitten opgeslagen in je hele systeem: in je huid, je bindweefsel, je bloed, je spieren, je botten, je zenuwstelsel…

Door de jaren heen bouwt het zich op en bepaalde situaties kunnen nóg een laag toevoegen.

Enkele makkelijke manieren waarop jij je lichaam kunt opschonen;

✨ Ontplug jezelf eens van social media. We zitten zo vaak op een schermpje, doelloos te scrollen. Het vreet kostbare tijd en het helpt ons lichaam absoluut niet om alles te reguleren. Je bent steeds bezig en krijgt steeds prikkels binnen. Dus leg die telefoon of tablet eens weg.

✨Wandelen is een goede manier om alles even helemaal los te laten. Sowieso is in de natuur zijn ideaal om jouw systeem een reset te geven. In de natuur gebeurt dit van nature…
✨ Dansen, schrijven, creatief bezig zijn, op een gezonde manier bewegen, sporten, helemaal niets doen, yoga, massage of ander lichaamswerk. Ze helpen je allemaal om je lichaam op te schonen en jou terug te brengen bij jezelf.
✨Soms kan praten je helpen om je systeem op te ruimen. Je krijgt een ander, helder perspectief op zaken uit het verleden en kunt gevoelens, emoties en trauma’s een plek geven.

Dus lichaamswerk kan jou ondersteunen om jouw lichaam op te schonen van trauma’s. Tijdens het geven voetreflexbehandelingen werk ik op het emotionele, fysieke en spirituele niveau. Dit met specifieke behandeltechnieken die gericht zijn om blokkades en emotionele spanning los te laten.

Voel je welkom om een afspraak in te plannen!

~ Liefs Lien ~


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.