Zwangerschap & extreme misselijkheid

Gepubliceerd op 21 juni 2023 om 23:12

Hieronder een referentie van een klant die met 21 weken zwangerschap & misselijkheidsklachten een afspraak inplande in mijn praktijk.  

 

Wat heeft je doen besluiten om een afspraak bij Studio Puur in te plannen? 

Een hele pittige zwangerschap… Ben het grootste deel van mijn zwangerschap behoorlijk ziek geweest. Denk aan dagelijks meermaals overgeven, geen eten en/of drinken binnen kunnen houden, voornamelijk in bed liggen, eerder moeten stoppen met werken, etc. Naast medicatie en hulp van een diëtiste, adviseerde mijn verloskundige om eens voetreflexologie te proberen.

Wat waren je verwachtingen hierbij? 

In eerste instantie was ik wat sceptisch, ik liep immers al maandenlang rond met deze klachten en zelfs medicatie hielp maar beperkt. Onder het mom van ‘baat het niet, schaadt het niet’ heb ik toch een afspraak gepland.  

En wat zijn jouw ervaringen met deze behandelingen? 

De behandeling was dus voornamelijk gericht op het verminderen/wegnemen van misselijkheidsklachten bij zwangerschap. Hiervoor heeft Caroline zich met name gericht op het herstellen van de hormoonbalans en ontspanning. Intussen heb ik 5 behandelingen gehad, naar volle tevredenheid. Al na de eerste behandeling merkte ik dat mijn lichaam reageerde; de dag na de behandeling werden mijn klachten tijdelijk erger, maar de dagen daarna kreeg ik juist veel meer energie. Ook merkte ik dat mijn ontlasting verbeterde, ik minder vaak hoefde over te geven én heb ik na de eerste behandeling geen hoofdpijnklachten meer ervaren.  

Wat voor meerwaarde heeft het jou gegeven? 

Ik kan nog steeds niet zonder de medicatie, maar merk dat mijn energieniveau een stuk hoger ligt en ik beter in mijn vel zit. De behandelingen, in combinatie met vervroegd verlof en meer rust, zorgen ervoor dat ik de dagen beter doorkom. Daarnaast is elke afspraak écht een moment van ontspanning, wat helpt om fysiek en mentaal uitgeruster naar de bevalling toe te leven.  

Zou je het iemand anders aanraden? 

Absoluut! 

Hoe ervaar je Caroline als therapeut? 

Ik voelde me bij Caroline direct op m’n gemak :) Ze is erg geïnteresseerd, betrokken en kundig. Daarnaast creëert ze in no-time een relaxte sfeer waarin het makkelijk is om volledig te ontspannen. Fijn mens! 

Heb je nog iets toe te voegen? 

Mocht je twijfelen, gewoon een afspraak plannen en kijken of het iets voor je is! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.