Vanuit mijn hart

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 21:46

Geluk is niet te vinden buiten jezelf, in een succesvolle baan of relatie. Alles wat je zoekt is al aanwezig in jezelf, mits je bereid bent om naar binnen te kijken en contact te maken met dat wat je in wezen bent.

Dat klinkt misschien vaag, maar het veranderde mijn levensvisie. Want ik ontleende, zoals velen, een groot deel van mijn identiteit aan mijn werk, mijn relaties. Wat me weliswaar voldoening gaf, maar ook veel druk op me legde om te voldoen aan de hoge eisen van mezelf.

Toen ik de afgelopen jaren met diverse trainingen en lichaamswerk aan de slag ging viel dat allemaal weg en kreeg ik de innerlijke rust, de zachtheid, het vertrouwen en de verbinding met mijzelf en de wereld. Ik ben meer dan goed genoeg. Met mijn kwaliteiten én tekortkomingen.

En hier gaat het om, dit is wat ik wil leven en wat ik anderen ook gun, dus hier moet mijn werk over gaan.’ Hierin volg ik mijn hart en in de praktijk betekent dat dat ik elke week weer prachtige mensen mag ontvangen én ondersteunen met lichaamswerk. Ook ben ik mezelf verder aan het ontwikkelen op het gebied van lichaamswerk. Dit betekent dat ik mooie processen mag doorleven en integreren. Ondanks dat dit ook zeker zijn uitdagingen geeft, ben ik ervan overtuigd dat dit mij een mooier mens maakt. Thuiskomen bij mezelf. Wie wil dat nu niet? 🥰

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Voel je welkom om mij te contacten. 💫

~ Liefs Lien ~


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.