Je neemt jezelf altijd mee

Gepubliceerd op 11 juni 2024 om 20:18

𝐉𝐞 𝐧𝐞𝐞𝐦𝐭 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐦𝐞𝐞…

Al ga je op vakantie, stap je in een nieuwe job of in een nieuwe relatie. Je neemt jezelf altijd mee.

We hebben het idee dat als we de situatie veranderen het goed gaat komen. Maar dat is natuurlijk niet zo. Want waar je jezelf in de weg zit, komt knetterhard weer terug in de nieuwe situatie.

En natuurlijk niet vanaf het begin. De nieuwigheid geeft je die boost die je denkt nodig te hebben, maar als die nieuwigheid ervan af is dan komen de patronen en overtuigingen weer naar de oppervlakte die jou niet dienen. Shit, geen ontkomen aan… 😅

Maar zie dit nu juist als een mooie uitnodiging om met jezelf aan de slag te gaan. Want wanneer je in contact komt met jouw authentieke zijn ga je keuzes maken die bij jou passen en die jou energie geven. En wordt je je haarfijn bewust wat jouw triggers zijn en krijg je de mogelijkheid om hier anders mee om te gaan. Bewustwording door te kijken naar je ongemak is hierin de key.

En natuurlijk is het soms dienend om je omgeving te veranderen, maar de valkuil is dat we denken dat dit altijd de oplossing is. Het begint uiteindelijk allemaal bij jezelf. Het leven is één grote spiegel.

Lichaamswerk kan jou ondersteunen om naar dit ongemak te kijken en hier meer bewustwording in te creëren. Voel je welkom om dit te onderzoeken in mijn praktijk.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.