Voetreflexologie voor kinderen

Gepubliceerd op 14 september 2021 om 22:04

Rust scheppen in een wereld vol prikkels.

Vandaag verschillende sessies gehad met kinderen waar de focus lag op een betere regulering van hun prikkelverwerking. Wanneer dit verbetert zijn ze beter gewapend tegen alle prikkels die ze tot zich krijgen.

Vooral hoogsensitieve kinderen hebben bijvoorbeeld bij de start van een schooljaar moeite om weer mee te komen. Klachten als overprikkelt, hoofdpijn, weinig energie, heftig reageren op veranderingen, vermoeidheid kunnen dan naar voren komen.

Een massage bij een hooggevoelig kind mag niet te lang duren, want elke prikkel komt intens binnen. Waar de kinderen vaak behoefte aan hebben is dat het lichaam beter in staat is om de prikkels te verwerken. Hier spreek je het zelfgenezend vermogen van het lichaam op aan om zo een betere balans te vinden. Daarnaast help je door middel van een voetreflex behandeling dat kinderen hun innerlijke kracht terugvinden en daardoor duidelijker hun grenzen kunnen aangeven.

Vandaag bijzondere sessies gehad waarin ik de spanning goed kon terugvoelen in de voeten en met name in de tenen. (oftewel de reflexzone van het hoofd)

Heb oefeningen meegegeven voor visualisatie en aarding waardoor ze beter in staat zijn om de energie af te laten vloeien. Mooi om hier aan bij te kunnen dragen. ❤️

Heb je vragen hierover of wil je de visualisatie en/of aardingsoefening ontvangen? Voel je welkom om contact met me op te nemen. ✨

~ Liefs Lien ~

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.