Zonnevlechtmassage

Gepubliceerd op 28 augustus 2021 om 16:30

Onlangs heb ik een klant de zonnevlechtmassage geadviseerd.

Maar wat is nu precies “de zonnevlecht”?
Dit is ons 3e chakra en vertegenwoordigt onze zon, ons krachtencentrum. Vanuit hier voelen we wat ons doel, onze passie, ons verlangen is en zetten dat in de wereld neer. Vanuit de zonnevlecht knopen we actieve betrekkingen aan met de wereld om ons heen. Als onze zonnevlecht goed werkt, dan zijn we in staat om prettige, voedende en duurzame relaties aan te gaan.

Via onze zonnevlecht nemen we ook de stemmingen van anderen waar. Dus de prikkels van buitenaf. Wanneer we met negatieve prikkels te maken krijg, ervaren we dit als een soort gevaar, dan trekt onze zonnevlecht zich samen, hij verkrampt. Je krijgt dan een onaangenaam gevoel in je buik. Dit samentrekken is een soort beschermingsmechanisme.

Via je zonnevlecht neem je dus informatie op van de buitenwereld en deze reageert dan ook sterk op stress, spanning, angst, woede etc.

Mijn klant vanmorgen merkte dat alle prikkels vanuit haar omgeving sterk binnenkwamen en dat ze hierdoor uit balans raakte. Deze zonnevlechtmassage biedt dan de mogelijkheid om meer in de eigen kracht te gaan staan waardoor er innerlijke rust ontstaat. 🙏

De meest voorkomende reactie van deze massage is dat klanten voelen dat de spanning is weggetrokken. En dat de energie toeneemt omdat ze sterker in hun krachtcentrum komen te staan. ☀️

Spreekt deze massage jou aan? Voel je welkom om een afspraak in te plannen. ✨

~ Liefs Lien ~


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.