“In de stap ontvouwt zich de weg”

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 19:12

70% van de werknemers heeft het gevoel ‘vast’ te zitten in een baan waar hij/zij niet gelukkig van wordt. Niet vreemd dat steeds meer mensen een burn-out of een bore-out krijgen.

In gesprekken met mensen hoor ik ook best geregeld opmerkingen als “mijn baan past niet meer bij me”, “ik zit niet meer op mijn plek”, “ik wil iets doen dat meer voldoening geeft”. Maar ook “ik weet (nog steeds) niet wat ik wil”, “wat kan ik nu eigenlijk” of “waar begin ik”?

Ik ben ervan overtuigd dat als je doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt, dat je op alle vlakken een gelukkiger en vitaler mens wordt. En dat is nu precies wat ik wil bereiken met mijn praktijk.

Mocht jij antwoorden willen gaan vinden op bovenstaande vragen, laat me dit weten via een pb. Dan ontvang je van mij doeltreffende oefeningen waar je mee aan de slag kunt om meer helderheid te creëren. ✨

~ Liefs Lien ~


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.