Wat gebeurd er als je niet langer blijft dromen, maar gewoon gaat vliegen?

In mijn loopbaan heb ik altijd met mensen gewerkt. Gestart als intermediair, manager, toen als coach en nu dan als lichaamswerker. En wat heb ik in al die jaren toch veel mensen gesproken die aangeven dat ze fantaseren over een ander leven. En wat gun ik het toch iedereen om niet langer te dromen over die plannen, maar dat we durven te gaan springen. Dat we ervoor gaan om een authentiek leven te creëren zodat we wegblijven van een leven op de automatische piloot zonder voldoening.

If not now, then when? Zo simpel eigenlijk. Ware het niet dat we er heel goed in zijn om een heleboel redenen te verzinnen waarom ‘now’ niet het goede moment is. Want: te weinig geld, tijd, talent, energie, ruimte of zin. Of: veel te eng. Dit heb ik ook jarenlang gedaan, maar op een gegeven moment ben ik wel gesprongen en ben ik met kleine stapjes het leven gaan creëren wat bij me past. En wist ik van te voren hoe deze weg eruit zou zien? Zeker niet. De quote “in de stap ontvouwt zich de weg” gaf mij houvast. Het geeft een mooie boodschap om in beweging te blijven en dan vormt het zich uiteindelijk vanzelf. En soms had ik ook weleens dat ik weer stilstond en dan voelde ik ook echt na zo’n periode, dit is niet oké. Ik kom weer in mijn comfortzone en daar word ik niet gelukkig. En dan bracht ik mezelf in beweging door iets nieuws op te pakken. En dat gaf me weer mooie nieuwe inzichten en deed ik nieuwe contacten op die mij weer inspireerde en zo ontvouwde mijn weg zich dan verder. En dit maakt mijn leven zoveel rijker. En nee niet qua euro’s en andere materiele zaken, maar die zijn zo niet belangrijk als wanneer je gaat leven zoals het leven voor jou bedoeld is. Dat je je eigen tempo mag gaan bepalen en dat je alleen nog maar aandacht mag gaan geven aan zaken waar jij van opbloeit en wat jouw energie geeft.

 

Dus stel je nou eens voor dat jij ook ophoudt om nee te zeggen tegen jezelf. Maar dat je die stiekeme droom die al jaren kriebelt wel serieus gaat nemen? Dat je stopt met uitstellen, met ‘als’ en ‘dan’. En gewoon springt, een klein sprongetje mag ook, en ziet waar je uitkomt? Dat je niet langer droomt maar doet?

 

In mijn praktijk bied ik een coaching traject aan waar je helder maakt welke plannen/doelen je tot realiteit wilt maken. En vooral waarom en welke gevoelens je daarover hebt. Hoe zou je je voelen als je je doel ook echt behaald hebt? En met die energie gaan we werken. Het traject heeft een duur van 3 maanden, waarin 4 live coachsessies (inclusief voetreflexbehandelingen om jouw intuïtie te versterken en blokkades op te ruimen). We hebben wekelijks contact met elkaar om jouw proces te bespreken. We bekijken welke obstakels je bent tegen gekomen, en wat je hiermee hebt gedaan. En we gaan vooral je successen vieren. Welke stappen heb je gemaakt die je dichter bij je doel hebben gebracht? En door hier naar te kijken, blijf je in beweging richting je doel. Stap voor stap ontvouwt zich dan ook jouw weg.

 

Voel jij een JA! Neem dan contact met me op om verder kennis te maken..

 

Dit coaching traject kost €950,00 (excl 21% btw) Tip: bij veel werkgevers kun je aanspraak maken op een coachingsbudget.

Trajectduur: 3 maanden

Belmomenten: 8x (max 15 minuten per keer en kan ook facetime)

Live momenten: 4x (intake, coachsessie, wandel of ademsessie en afsluitende sessie) + voetreflexbehandeling (max 2,5 uur)

Week 1: intake (opstellen doelen, welke overtuigingen zitten er in de weg) & chakramassage

Week 2: belmoment

Week 3: belmoment

Week 4: Coachsessie praktijkruimte & Psoas spier release & zonnevlechtmassage

Week 5: belmoment

Week 6: belmoment

Week 7: belmoment

Week 8: Ademwerksessie of Wandelsessie Bos van Kranz of Duinen: gebruik maken van de natuur & polariteitsmassage

Week 9: belmoment

Week 10: belmoment

Week 11: belmoment

Week 12: Afsluitende coachsessie & metamorfose massage